– Det er slet ikke så svært at få indført sund mad i hverdagen, uden du skal bruge oceaner af tid på det!

I løbet af en travl hverdag for det moderne menneske er der mange ting, man skal have styr på og ordnet, så det bliver svært at have overskud og tid til sådan noget simpelt, men essentielt, som at tænke på dagens måltider fra de store til hele familien og det, man spiser til frokost, som snack med videre.

Det er en helt skævvredet prioritering, for dagens måltider er ikke bare med til at holde en kørende i løbet af dagen, det er også med til at definere, hvordan vi vil have det på med os selv på ikke bare den korte bane, men også på lang sigt.

Fylder man kroppen med en masse tilsætningsstoffer, e-numre, ukendte varebetegnelser og meget andet, som aldrig har set dagens lys i en have eller gået frit rundt som dyr, så ender vi med at få en dårlig balance i vores krop, der kan sætte sig som problemer af fysisk og psykisk beskaffenhed.

Desuden er meget af den usunde mad lavet på en måde, der gør det vanedannende for os at indtage, om det så er ved at fylde det med sukker eller tilføre det en masse fedt, der på kort sigt gør det tiltalende at spise.

Men ser man på de længerevarende konsekvenser, som et større og selv mindre indtag af den slags usund mad gør ved os, så fører det os i en retning, der langsomt gør os syge i kroppen og dvaske i sindet.

Det er slet ikke svært at skaffe sund mad
Problemet er blot, at mange af os godt er bekendte med, hvad usund mad gør ved os, men det er så nemt at smide noget fra fryseren i ovnen eller købe ringe junkfood.
Så siger vi til os selv, at det her er en undtagelse og ikke noget, vi gør for mange gange, men når vi ser på vores forbrug, så er det tydeligt, at vi alt for ofte vælger usund mad.

Så indvender vi det med, at den rigtig sunde mad kræver, at man har egen nyttehave og fritgående dyr, som kræver tid og omsorg for at kunne bruge det fuldt ud for at skabe nogle lækre måltider.

Det er da klart, at den slags tager tid at forberede og tilberede hver dag, men der findes faktisk en lettere måde at få sund mad på, som man kan betale sig fra og have god samvittighed af at spise.

Der er nemlig stor forskel på usund junkfood og så at vælge sund takeaway til.

Hvorfor ikke netop få andre, der har god forstand på at sammensætte de rette, sunde og friske ingredienser til spændende retter, som man selv kan nyde godt af, mens man laver noget andet?

Et godt eksempel er netop Bagel House, der laver alt fra sunde bagels og sandwiches, der kan mætte en hel familien, til lækre milkshakes og juicer, der alt sammen kan spise til mange anledninger og som samtidig bidrager til at give dig en sund krop og sjæl!