cateringsfirma

Cateringsfirma

Søger du et cateringsfirma i Købehavn som laver lækkert & sundt mad?

Det kan være svært at finde det rette cateringsfirma, som har et sundt, velsmagende og varieret udvalg til en rimelig pris. Med Bagel House kan du sætte krydser til alle disse felter. 

Det kan blive et uoverskueligt projekt, når man skal sørge for mad til alt lige fra en mindre familiefester til det store event hvor alle er sultne.

I vores tid forventes det næsten, at man er sådan et overskuds-menneske, der laver alt maden fra bunden selv. Man skal også tage hensyn til både gamle, unge, allergikere, veganere og meget andet. Men hvad er pointen i at gøre dette, hvis man hverken har overskuddet, eller tiden til at gøre det?

Det er derfor du skal overlade opgaven til det rette cateringsfirma, som kan løfte den byrde fra dine skulder. Et cateringsfirma som har et spændende udvalg af retter, der egner sig til mange forskellige typer og behov. Så kan man selv bruge kræfterne på noget andet, eller bare slappe helt af. 

Her vil det være fordelagtigt at vælge Bagel House som dem, der skal stå for catering til dit selskab. Bagel House leverer nemlig kvalitetsmad hvor der ikke er slækket på nogle områder. Vi kan også tilpasse catering lige efter dine ønsker. 

Derfor er Bagel House et bedre valg end andre cateringsfirmaer

Hos Bagel House har vi ikke alene et spændende og bredt udvalg af mad og drikke til catering. Al udvalget er lavet af friske råvarer af den bedste kvalitet. Der tages også hensyn til, om man har specielle ønsker og behov til indholdet af maden og madanretningen.

Vi kan klare alle størrelser af bestillinger. Om det er et lille privat event med få personer, fx en fødselsdag eller en stor reception, så klarer vi opgaven. 

Her vil være noget at spise og drikke for enhver smag. Der er både mulighed for snacks og store måltider. Man vil som gæst blive overrasket over, hvor velsmagende og frisk al maden er. 

Fra Bagel House er maden så frisk og tiltalende, at vi næsten tør påstå, at hvis man går sulten fra vores catering, så er det ens egen skyld.

Prøv catering fra Bagel House til dit næste event og bliv imponeret over vores service. Vi laver det sundeste og mest friske mad, og så gør vi også vores ypperste for at gøre dig glad som kunde.

Når du har prøvet catering fra Bagel House, vil du ikke vælge andre fremover! 

Hvis du snart har et event eller speciel begivenhed, så kan du allerede foretage din bestilling i dag. Vi tilbyder nemlig 20% på din næste cateringsbestilling!