om bagel house

OM BAGEL HOUSE

Bagel House

denne side kan du få mere af vide om Bagel House som virksomhed og hvad vores koncept er

Historien bag Bagel House

Bagel House åbnede dørene op for vores første butik i 2016. Den er stadig til dagen i dag og ligger i det populære indkøbscenter Waves, Greve. Vi har siden hen åbnet vores anden butik i City 2, Tåstrup.

Bagel House har et koncept om at tilbyde sundt, frisk og lækkert mad til vores kunder. Det har vi så formået at gøre siden 2016. 

Bagel House er i dag et velkendt brand som er kendt for vores velsmagende sunde mad og forfriskende drikke.

Vi tilbyder saftige bagels, sprøde sandwich, lækre salater, fyldige wraps, friskpresset juicer, friske smoothies, sunde snacks og meget mere.

Hos os er kundens velvære og behov i fokus. Det er også af denne grund, at vi tilbyder flere forskellige alternativer, herunder vegetarbøf og sukkerfri juice. 

Konceptet for Bagel House

Du sidder måske og tænker “jamen hvad får jeg ud af at benytte Bagel House som min mulighed for sund mad til forskellige lejligheder?”

Og det så her vi kan svare rigtig meget!

Vi kan ikke undgå at skulle have noget at spise i løbet af dagen, hvis vi skal fungere blot nogenlunde optimalt.

Vi er klar over, hvor vigtigt det er at kunne få sund mad, hvor der gerne må være variation og god smag i de mange muligheder.

Desværre kan de færreste af os finde overskuddet til at lave sund mad til os selv og vores nærmeste i dagligdagen. Selv på arbejdet griber vi til de usunde muligheder, fordi de ligger lige ved hånden. Konsekvenserne for dette kan være vidtrækkende på flere negative måder.

Det er Bagel House her for at ændre noget ved. Vi tilbyder utrolig sund mad i forskellige udgaver, om du er til bagels, sandwiches, wraps, juicer eller noget helt andet.

Her går vi aldrig på kompromis med at udvælge specifikke samt sunde ingredienser og råvarer. Vi ved også, hvor vigtigt det er, at maden samtidig kæler for dine smagsløg. Det får du i alt af vores udvalg hos Bagel House.

om bagel house

Om Bagel House - Vores catering

Konceptet catering for Bagel House

En ting er vores sunde mad, der stort set taler for sig selv, når man oplever det; men det kræver jo, at man får fingrene i vores velsmagende mad. Det har vi heldigvis sørget for, at der er flere muligheder for, hvor det bliver tilpasset dine ønsker.

Som udgangspunkt kan du altid bestille al vores mad til servering eller afhentning fra en af vores restauranter, så du kan få alt fra de store aftensmåltider til alle familiemedlemmernes ønsker eller den tjeppe snack på farten, når du skal skynde dig videre.

Men Bagel House tilbyder så meget mere, der gør det muligt at opleve vores lækre og sunde mad, om det er til de store lejligheder eller små besøg, som en gentagende oplevelse eller bare som en enkelt – men enestående – fornøjelse.

En mulighed er at benytte os til catering, og her skorter det ikke på, hvornår vi kan hjælpe: Barnedåb, åbning af en butik, jubilæum, fester, fødselsdage – vi kan altid sammensætte en lækker menu af stort eller småt lige efter dine behov, hvor det sunde og velsmagende altid vil være i centrum.

En anden mulighed er, at din virksomhed benytter os i forbindelse med en firmaordning. Det vil sige, at vi sørger for maden til dit firma løbende, hvilket kan være i forbindelse med frokostpausen, men det er helt op til dig, hvordan vi skal sammensætte en firmaordning til dig.

På den måde vil du sørge for, at dine ansatte får noget velsmagende, nærende og sundt at spise fra Bagel House på en arbejdsdag, så de kan præstere bedre og samtidig få en sund krop og en sund sjæl af vores spændende udvalg.

Bagel House ser frem til at opfylde dine behov!

OM BAGEL HOUSE

Om Bagel House - Vores Galleri

Tilmed dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores konkurrence!