sund mad

Sund mad giver en sund krop & sjæl

Sund mad er lig med sund krop!

Læs med i vores blogindlæg om hvordan sund mad giver en sund krop og sjæl.

Vi hører tit hvor vigtigt sundt mad er for os. På trods af det, så er der stadig mange som vælger det sunde fra.

I løbet af en travl hverdag for det moderne menneske er der mange ting, man skal gøre og have styr på.  Det bliver svært at have overskud og tid til sådan noget simpelt, men essentielt, som at tænke på dagens måltider.

Det er en helt skævvredet prioritering, for dagens måltider er ikke bare med til at holde en kørende i løbet af dagen. Det er også med til at definere, hvordan vi vil have det på med os selv både kort-og langsigtet. 

Fylder man kroppen med en masse tilsætningsstoffer, e-numre, ukendte varebetegnelser og meget andet, så ender vi med at få en dårlig balance i vores krop. Desuden er meget af den usunde mad lavet på en måde, der gør det vanedannende for os at indtage.

Men ser man på de længerevarende konsekvenser, som usund mad gør ved os, så fører det os i en retning, der langsomt gør os syge i kroppen og dvaske i sindet.

Det er slet ikke svært at spise sundt

Mange af os er godt bekendte med, hvad usund mad gør ved os. Men det er så nemt at smide noget fra fryseren i ovnen eller købe junkfood.

Så siger vi til os selv, at det her er en undtagelse og ikke noget, vi gør for mange gange. Dog når vi ser på vores forbrug, så er det tydeligt, at vi alt for ofte vælger usund mad.

Så indvender vi det med, at den rigtig sunde mad kræver meget arbejde. At det kræver en masse tid og omsorg at skabe nogle lækre måltider.

Det er da klart, at den slags tager tid at forberede og tilberede hver dag. Der er dog også andre alternativer. Der findes en lettere måde at få sund mad på, som man kan betale sig fra og have god samvittighed af at spise.

Der er nemlig stor forskel på usund junkfood og så at vælge sund takeaway til.

Man kan få andre, der har god forstand på at sammensætte de rette, sunde og friske ingredienser til spændende retter. Så kan man nyde den tid, man skulle bruge på mad, på noget andet. 

Et godt eksempel er netop Bagel House, der laver alt fra sunde bagels og sandwiches til lækre milkshakes og juicer. De har et varieret udvalg, hvor du kan vælge frit fra mange valgmuligheder. Det er lækkert, friskt og nemt. Desuden så bidrager det til at give dig en sund krop og sjæl!

Bestil online fra Bagel House, så du kan nyde din dag med et velsmagende nærende måltid!