firmaordning

Firmaordning

Vælg firmaordning fra Bagel House

Det kan være svært at finde den rette cateringsservice til din firmaordning. 

Som virksomhedsejer eller personalechef i en virksomhed er du selvfølgelig interesseret i, at medarbejderne trives under de bedste forudsætninger. Det kan man gøre på mange måder. En af de vigtigste vil altid være hvordan man sørger for at tilbyde noget indbydende mad og drikke. Noget som både stopper sulten og slukker tørsten, men som også giver energi til arbejdsdagen på en sund måde.

Det er lige netop det, som Bagel House kan tilbyde via vores firmaordninger. Jeres ønsker til sammensætningen af en firmaordning vil vi opfylde til punkt og prikke.

Vi har selvfølgelig altid et godt udvalg af sund mad, både bagels, sandwiches, wraps, juicer og milkshakes blot for at nævne et udsnit af udvalget. Vi vil altid sammensætte en spændende firmaordning. Det bliver aldrig en kedelig oplevelse at skulle få sund mad fra Bagel House på din arbejdsplads.

Vores mad til jeres personlige firmaordning vil altid bestå af de bedste og mest friske råvarer af højeste kvalitet. Vi klarer alle slags bestillinger, også dem med særlige behov og ønsker. 

Bagel House klarer alle typer af firmaordninger

Vi har en del erfaring med at yde vores cateringsservice til alle slags firmaer. Vi klarer både store og små bestillinger. 

Vi kan tilbyde stor ekspertise i at udvælge de mest udsøgte ingredienser og sætte dem sammen på en velsmagende måde. Hos os behøver du ikke at bekymre dig om udvalget. Vi har nemlig noget for alle typer af mennesker.

Skal vi indgå et vedvarende samarbejde om at være jeres faste leverandør ag firmaordninger? Eller ønsker du madopgaven løst i form af catering til en enkelt eller gentagende event i jeres virksomhed? Uanset hvad så er det bestemt noget, som vi kan klare for jer.

Vi står parat til at bistå jer med alle de typer af opgaver.

Vores brede og sunde udvalg på menuen sikrer, at man både som veganer, allergiker eller noget helt andet kan finde noget lokkende og interessant at spise og drikke. 

Kontakt os med det samme så vi kan få igangsat en aftale til dit firma. Vi garanterer en professionel firmaordning og tilfredse medarbejdere! Hvis du kontakter os nu, så har vi et tilbud på 20% til din næste cateringsbestilling. Giv dine medarbejdere eller gæster et sundt og lækkert måltid. Kontakt os lige nu!