– Skal der være et lækkert udvalg af sund mad og friske drikke i jeres virksomhed, så er det med at vælge en firmaordning fra Bagel House.

Som virksomhedsejer eller personalechef i en virksomhed er du selvfølgelig interesseret i, at medarbejderne trives under de bedste forudsætninger. Det kan man gøre på mange måder, men en af de vigtigste vil altid være, hvordan man sørger for at tilbyde noget indbydende mad og drikke, der ikke alene stopper sulten og slukker tørsten, men som også giver energi til arbejdsdagen på en sund måde.

Det er lige netop det, som Bagel House kan tilbyde via vores firmaordninger, hvor der ikke er den virksomheds behov, vi ikke vil gøre vores bedste for at opfylde. Jeres ønsker til sammensætningen af en firmaordning vil vi opfylde til punkt og prikke, så den bliver jeres personlige.

Vi har selvfølgelig altid et godt udvalg af sund mad, om det er bagels, sandwiches eller wraps samt drikke fra juicer til milkshakes blot for at nævne et udvalg fra Bagel House. Vi vil altid sammensætte en spændende firmaordning, så det aldrig bliver en kedelig oplevelse at skulle få sund mad fra Bagel House på din arbejdsplads.

Vores mad til jeres personlige firmaordning vil altid bestå af de bedste og mest friske råvarer af højeste kvalitet, så man både kan få stillet den store sult via et spændende udvalg, eller man lige napper en sund frokost med på vejen, hvis man har en travl opgave foran sig.

Bagel House klarer alle typer af firmaordninger
Og du skal ikke bekymre dig for, om vi kan overskue din bestemte firmaordning til jeres virksomhed, for vi har god erfaring med at kunne hjælpe både store og små, om man skal brødføde et stort kontorlandskab med mange ansatte, eller man er et lille team på få personer, der har så travlt med at drive drømmebeskæftigelsen, at man gerne vil have en firmaordning.

Det er netop også det, som vi kan tilbyde: stor ekspertise i at udvælge de mest udsøgte ingredienser og sætte dem sammen på en velsmagende måde i alt vores udvalg, så der vil være noget for alle typer af mennesker.

Skal vi indgå et vedvarende samarbejde om at være jeres faste leverandør ag firmaordninger, eller ønsker du madopgaven løst i form af catering til en enkelt eller gentagende event i jeres virksomhed, så er det bestemt også noget, som vi kan klare for jer.

Vi står parat til at bistå jer med alle de typer af opgaver, hvor en firmaordning er den egnede løsning til at give mad til medarbejderne, ledelsen, gæster, kunder og alle andre tilknyttede.

Vores brede og sunde udvalg på menuen sikrer, at man både som veganer, allergiker eller noget helt andet kan finde noget lokkende og interessant at spise og drikke, så man får ladt arbejdsbatterierne op til at overkomme dagens arbejdsopgaver.

Kontakt os med det samme for at høre, hvordan vi kan løse jeres firmaordning-opgave, for vi kan med sikkerhed sammen finde frem til, hvordan vi løser den – med vores brede udbud af sund mad og drikke.