Om os

- Lær mere om Bagel House

– Hvad får du ud af at benytte Bagel House som din mulighed for sund mad til forskellige lejligheder? Rigtig meget!

Vi kan ikke undgå at skulle have noget at spise i løbet af dagen, hvis vi skal fungere blot nogenlunde optimalt med de ting, vi skal have fra hånden.
Vi er klar over, hvor vigtigt det er at kunne få sund mad at spise, hvor der gerne må være variation og god smag i de mange muligheder.

Desværre kan de færreste af os finde overskuddet til at lave sund mad til os selv og vores nærmeste i dagligdagen, og selv på arbejdet griber vi til de usunde muligheder, fordi de ligger lige ved hånden – og konsekvenserne kan være vidtrækkende på flere negative måder.

Det er Bagel House her for at ændre noget ved, hvor vi tilbyder utrolig sund mad i forskellige udgaver, om du er til bagels, sandwiches, wraps, milkshakes, juicer eller noget helt andet.

Her går vi aldrig på kompromis med specifikt at udvælge det sunde indhold fra ingredienserne til råvarerne, men vi ved også, hvor vigtigt det er, at maden samtidig kæler for dine smagsløg og er en fornøjelse at bide i eller drikke af – det får du i alt på vores spændende menukort hos Bagel House.

Bagel House tilbyder catering, firmaordninger og mere til

En ting er vores sunde mad, der stort set taler for sig selv, når man oplever det; men det kræver jo, at man får fingrene i vores velsmagende mad. Det har vi heldigvis sørget for, at der er flere muligheder for, hvor det bliver tilpasset dine ønsker.

Som udgangspunkt kan du altid bestille al vores mad til servering eller afhentning fra en af vores restauranter, så du kan få alt fra de store aftensmåltider til alle familiemedlemmernes ønsker eller den tjeppe snack på farten, når du skal skynde dig videre.

Men Bagel House tilbyder så meget mere, der gør det muligt at opleve vores lækre og sunde mad, om det er til de store lejligheder eller små besøg, som en gentagende oplevelse eller bare som en enkelt – men enestående – fornøjelse.

En mulighed er at benytte os til catering, og her skorter det ikke på, hvornår vi kan hjælpe: Barnedåb, åbning af en butik, jubilæum, fester, fødselsdage – vi kan altid sammensætte en lækker menu af stort eller småt lige efter dine behov, hvor det sunde og velsmagende altid vil være i centrum.

En anden mulighed er, at din virksomhed benytter os i forbindelse med en firmaordning. Det vil sige, at vi sørger for maden til dit firma løbende, hvilket kan være i forbindelse med frokostpausen, men det er helt op til dig, hvordan vi skal sammensætte en firmaordning til dig.

På den måde vil du sørge for, at dine ansatte får noget velsmagende, nærende og sundt at spise fra Bagel House på en arbejdsdag, så de kan præstere bedre og samtidig få en sund krop og en sund sjæl af vores spændende udvalg.

Bagel House ser frem til at opfylde dine behov!

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri

Tilmed dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores konkurrence!