Du kan nu blive en del af Bagel House!

- Bliv en del af et voksende imperium af velsmagende og sunde bagels som franchise-partner hos Bagel House.

Det er ikke utænkeligt, at du måske har besøgt en af vores bagel-restauranter og på egen hånd – og mund – har oplevet, hvordan vi har gjort os umage for at lave et sammenhængende koncept med vores bagel-univers og dertilhørende, som kan have imponeret dig på ikke bare smagsløgene, men med vores sammenhængskraft i restauranterne fysisk og online.

For hos Bagel House er intet overladt til tilfældighederne, og der slipper ikke den del fra vores menukort, som der ikke er tjekket efter i de mindste aspekter, ud til kunderne. Det hele skal leve op til vores strenge krav om at være sundt, friskt og smage godt, så vi kan stå inde for at kalde den overbragte mad til vores besøgende for god mad fra Bagel House.

Alle vores ansatte går langt for at være med til at vedligeholde og ikke mindst udvikle på vores koncept at få mad fra Bagel House, så vores kunder får en unik oplevelse, som de kan sammenkæde positivt med Bagel House, om det er via et besøg, ved at udnytte vores catering eller prøve en firmaordning.

Hos Bagel House er der altid et stort udvalg af lækre måltider til både aftensmaden eller maden på farten, hvor der er højt fokus på god kvalitet, altid er en høj standard, og hvor du vil få stor smag og sundhed hver gang.

Om man er på en kur, er veganer, har allergi eller har specielle ønsker til catering eller firmaordning af stort eller småt, så vil vi gøre alt i vores magt for at tilfredsstille kundernes behov

Og det kan du også komme til at gøre som en del af Bagel House!

Kom i hus med en franchise-aftale hos Bagel House

”Bagel House” kan blive navnet på dit næste forretningseventyr, hvor du kommer til at stå for vores efterprøvede og vellykkede brand i din egen forretning, så du selv kan være med til at give kunderne en eksklusiv oplevelse, som de sent glemmer.

Du vil selv kunne lave vores lækre bagels, sandwiches, juicer, cheesecakes og alt det andet, der er at finde på vores menukort.

På den her måde skal du ikke starte helt fra bunden med en virksomhed-idé, der let kan falde til jorden. Har du selv oplevet, hvordan Bagel House fungerer som en velsmurt maskine, så ved du også, at vi er kommet for at blive og udvider gevaldigt – hvilket du kan være med til at blive en del af.

Via en franchiseaftale får du del i vores unikke brand, så du aldrig er overladt helt til dig selv, da der altid vil være et større bagland at trække på, som altid kan hjælpe dig og bistå med de spørgsmål, du må have i forbindelse med at drive en af vores forretninger.

Passionen vil drive værket i dit Bagel House

Det er faktisk ikke mere besværligt, end at du tager kontakt til os, så vi kan få aftalt et møde og tale nærmere om, hvordan du kommer ind i familien Bagel House med at få din egen forretning under samme fane. 

Hernæst kan vi se hinanden an og finde ud af, om du har, hvad der skal til for at blive en del af Bagel House. Det foregår blandt andet ved, at du kommer ud i en eksisterende Bagel House-restaurant, så du kan få prøvet på egen krop, hvordan det er at arbejde i vores virksomhed.

Senere kan du præsentere din egen plan for at åbne eller overtage en Bagel House selv, så begge parter – dig og os – kan se, at vi er enige om, hvad der kræves for at kunne drive ens eget Bagel House.

Vi får alt det kontraktuelle på plads bagefter, når vi har givet hinanden hånden på, at du er klar til at være selvkørende med dit eget Bagel House, og så er det ellers bare at lange lækker og sund mad over disken – eller ud til catering og firmaordninger – fra vores brand.

Som nævnt vil du dog aldrig være helt alene om det, da vi hjælper med uddannelse, vareindkøb og vejledning om den daglige drift, så du kan komme ind i den nævnte sammenhængskraft og drive i Bagel House, så man ikke tvivler et sekund som kunde om, at man er kommet ind i en ægte Bagel House, når man besøger din butik.

Galleri

Bagel & Sandwich Galleri